keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

I think I did it again

Tässä tulis nyt taas pari klubivinkkiä. Tällä kertaa kyseessä on kaksi vähän isompaa klubia, joissa viihtyy enemmänkin "valtavirtaporukkaa" (ei siis niinkään indiefaneja).

Oceana oli eka tai toka klubi, jossa kävin täällä. (en muista kirjotinko tästä sen syvällisemmin jo aiemmin, eli jos siis toistan itteäni niin sori vaan) Se löytyy Kingstonista, eli on melko kaukana keskustasta (bussilla kestää muistaakseni noin tunti), mutta ei mahdottoman kaukana kuitenkaan ja yöbussitkin kulkevat melkein vierestä. Oceanassa on monta kerrosta, joissa soi kaikissa eri musiikki. Yhdessä soi ainakin silloin hiphoppia, yhdessä diskoa, ja yhdessä listahittejä. (nyt musta tosiaan alko tuntua että oon kirjottanu nää samat jutut aiemminkin, mutta kertaushan on opintojen äiti) Baaritiskejä löytyy joka kerroksestakin useampia, mutta myös porukkaa on aika paljon, eli kannattaa varautua jonottamaan. Hintatasosta en muista enää kyllä mitään, sisälle tais olla jotain kympin luokkaa plus tietty narikka pari puntaa per tavara. Porukasta sen verran, että koska kyseessä ei tosiaan ole mikään undergroundindiemesta, niin paikalla on myös aika paljon tyypillisiä brittityttöjä vesirajamekkoineen, 20cm korkokenkineen ja nokkavine nenineen. Kuitenkin Oceana on musta ihan kiva paikka ja jos tykkää perusbiletyksestä eikä haittaa mennä vähän pidemmällekään, niin kannattaa kokeilla.

Tiger tiger on vielä enemmän bilehuorien (sori vaan tämä nimitys, myönnän kyllä itsekin pukeutuvani joskus ei-niin-tyylikkäästi) valloittama kuin Oceana. Ja koska kyseessä on yks Lontoon tunnetuimpia klubeja ja se sijaitsee Haymarketilla aivan Piccadilly Circuksen vieressä, siellä on myös todella paljon turisteja. Tästä johtuen myös hintataso on aika kallis, sisäänpääsy muistaakseni 10£ ennen klo 23 ja 15£ sen jälkeen. Ja tietty narikat päälle. Tigerissa on myös useampi huone, suurimmassa osassa soi muistaakseni listahitit, mutta yhdessä soi enemmän diskotyyppistä musiikkia Grease lightningeineen. Mutta tää on ihan kiva paikka seduloiden faneille ja jos haluaa nähdä vähän Lontoon vauhdikkaampaa (ja ruuhkaisempaa) yöelämää :)

Day 28: A song that makes you feel guilty

Kröhöm, on ehkä tullut tehtyä jotain tälläistä useammankin kerran...
Ei kommentteja: