torstai 5. heinäkuuta 2012

Borough Market


Jos mielestäsi Helsingin paras paikka on Hakaniemen halli, kannattaa Lontoossa käydessä ehdottomasti pistäytyä Borough Marketilla, jota kävin tutkimassa tänään. Jos taas et ole samanlainen ruokahullu kuin minä, joka näkee unta pastakoneista ja Julia Childin keittokirjoista, kannattaa seuraavat parikymmentä kuvaa skipata suosiolla.


Vastatehtyjä mehuja. Makuina mm. appelsiini-mango ja omena-karpalo. Yum!
Liiloja, keltaisia ja vaaleanpunaisia sieniä...

 
 


Myyjäpojat naureskelivat mun ilmeelle, kun tajusin tämän kaverin olevan elävä
ja yrittivät vielä mokomat saada mut koskemaan siihen väittämällä, että se on kauko-ohjattava.
 Nice try, guys!

Peri-englantilaisia piiraita. Jotenkin sen Sweeney Toddin jälkeen ei tee ihan hirveesti mieli...

Tämä herra oli ystävällinen ja suostui kuvattavaksi vuollessaan possusta millintarkkoja siivuja.

Tämä juusto ei lopu ihan heti kesken!Ja Borough Markethan tosiaan löytyy ihan London Bridgen metroaseman läheisyydestä, Southwark Cathedralin vierestä. Aukioloajat kannattaa tarkistaa täältä. Ehdottomasti siis vierailemisen arvoinen paikka, eikä sitä tee ainakaan yhtään epämiellyttävämmäksi se, että monet myyjistä ovat komeita nuoria miehiä, jotka selvästi flirttailevat mielellään asiakkaiden kanssa :) Mistään halvimmasta päästähän nuo ruuat tuolla eivät ole - esim. mehu 2,50£, pasteija 2£ ja cookie 2£ (itse kokeilin kahta jälkimmäistä ja hyvää oli) - mutta ei mahdottoman kallistakaan ja toisaalta ruoka on varmasti tuoretta, alkuperä tiedossa ja tunnelma ihanan maalaiskylämäinen.


Day 26: A song that you can play on an instrument En nyt tietenkään ihan näin hyvin... Mutta kuitenkin. Ja voin kertoa, että kyllä tätä on harjoiteltukin, ainut klassinen kappale nimittäin minkä osaan pianolla soittaa. Mutta tämä on vain niin mielettömän kaunis, että melkein itken täällä nytkin kun kuuntelen tätä :)


3 kommenttia:

Äiti kirjoitti...

NAM! Tuonne mennään käymään :)

Satu kirjoitti...

Borough Market on aivan ihana paikka, toki kaikki siellä maksaa jonkin verran, mutta kaikki sieltä ostamani on ollut taivaallisen hyvää ja laadukasta eli katson saaneeni aina rahoilleni vastinetta. Flirttailevat miehet ovat tietenkin myös plussaa ;)

Pinja kirjoitti...

Äiti: Joo :)

Satu: Niinpä, kyllä todella hyvästä voi maksaakin vähän enemmän :)