maanantai 28. toukokuuta 2012

Heat!

Ah, viime viikonloppu oli kyllä paras ikinä! Perjantaina lähdin heti töistä vapauduttuani päästelemään höyryjä paikalliseen coctail-baariin. Juttelin samalla puhelimessa äidin kanssa ja sanoin: "Tän työpäivän jälkeen kaikkien yli-innokkaiden miesten olis kyllä parasta ihan oman turvallisuutensa takia pysytellä kaukana!" Joten, tottakai, noin varttia myöhemmin joku jäbä taputti mua takamuksesta bussipysäkillä. Sanoin ehkä kenties mahdollisesti pari valittua sanaa, joihin saattoi kuulua myös uhkailu nenäverenvuodon mahdollisuudesta mutta ei siitä sen enempää. Bussiin päästyäni suuntasin Camdeniin ja lähettiin taas vaihteeksi klubbailemaan E:n ja S:n kanssa. Aloitettiin ilta yhdessä pubissa, jonka nimeä en nyt muista, mutta se oli kuulemma ollut Amy Winehousen kantapaikka ja hän oli ollut siellä välillä töissäkin, ja voin sanoa, että siellä oli parhaimman näköset miehet ikinä! (tämähän on siis erittäin tärkeä kriteeri illanviettopaikkaa valitessa) Pubista suunnattiin meille uuteen paikkaan, eli Proudiin. Se on rakennettu sinne Camdenin markettialueelle, vanhoille hevostalleille. Aika magee paikka, sieltä löytyy mm. melko iso terassi poreammeineen! Todettiin, että ens kerralla pitää muistaa ottaa bikinit mukaan :) Tytöt ei oikeen tykänneet paikan musiikista ja mulle tuli savukoneista mieleen ala-asteen disko, mutta tilana oli tosi kiva ja erilainen ja oli kiva kokeilla välillä uusiakin paikkoja. Tuo ei ollut myöskään mikään älyttömän kallis (flyerilla 8£), vaikka onkin tunnettu ja tuolta voi kuulemma bongailla julkkiksiakin (jos sen savun läpi siis jotain näkee). Proudista löytyy lisätietoa täältä. Proudin jälkeen mentiin vielä hetkeksi kantapubiimme Camden Headiin, josta kuitenkin lähettiin melko nopeesti Mäkkärin kautta kotiin. Kerrankin oli kotona jo kolmen aikaan, mutta en yhtään kauemmin olisi pystynytkään seisomaan, sillä mulla oli korkokengät jalassa. Bad. Idea.

Lauantaina skypettelin ensin aamulla mamman kanssa hetken ja puolen päivän aikaan suuntasin S:n kanssa Hyde Parkiin, jossa vietinkin sitten seuraavat seitsemän tuntia. Myöhemmin mukaan liittyivät myös E ja toinen S ja kivaa oli! Enkä edes palanut kuin ihan vähän selästä, kannatti siis käyttää suunnilleen puoli pulloa aurinkorasvaa päivän aikana. Illalla kun alkoi vähän viilenemään suunnattiin E:n ja tän S kakkosen kanssa vielä syömään Ponti's-nimiseen italialaiseen ravintolaan. Hyvää oli, etenkin alkuruuaksi syömäni minestronekeitto (joka muuten tulee täällä aina ilman spagettia) oli ihan mielettömän hyvää! Sieltä mentiin sitten vielä E:n kanssa vähäksi aikaa Piccadilly Cirkuksella olevaan pubiin, jossa katteltiin Euroviisujen ääntenlaskua ja naurettiin Lordille.

Eilen tapasin taas uutta au pairia, S:ää. Kenellä menee jos S:t sekaisin?? Lisäksi seuraamme liittyi vielä toinenkin S, eli eilisen S kakkonen :) No, joka tapauksessa, kierreltiin ensin vähän nähtävyyksiä, jonka jälkeen mentiin pikapiknikille St. James Parkiin, jossa söin Pret a Mangerin maailman parasta kana-raita -wrappia. NAM! Sieltä sitten lähdettiin metroilemaan Canada Waterille ja merimieskirkon au pair -tapaamiseen, jossa treffattiin myös S ykkönen ja E. Oli ihan ok kokoontuminen, juteltiin odotuksista au pair vuodelle ja siitä, minkälainen paluushokki Suomessa mahdollisesti odottaa. Meetingin jälkeen suunnattiin porukalla M&S:n ökyruokaosaston kautta taas piknikille, tällä kertaa Hyde Parkiin. Joku muukin oli käynyt hakemassa eväitä samasta kaupasta, sillä kaikki sandwhich-, wrap- ja salaattihyllyt ammottivat tyhjyyttään. Napattiin suunnilleen viimeiset kappaleet. Hyde Parkissa oli taas ihanaa ja ihan superlämmintä (niin kuin on ollut koko viikonlopun). Olin kotona vasta joskus kahdeksan jälkeen ja loppuillan vietinkin laatuviihteen eli The Hillsin parissa. Ihana viikonloppu!
Day 12: A song from a band you hate

Mulla on omasta mielestäni suhteellisen laaja musiikkimaku ja jouduin tätäkin miettimään tosi pitkään, että mitä bändiä muka vihaan. Kunnes muistin tämän. En voi sietää tälläistä musiikkia, en ole kuullut näiltäkään varmaan yhtään biisiä kokonaan enkä kuunnellut tätäkään, koska ahdistuin siitä ja videosta niin paljon (valitsin siis vain ensimmäisen mikä tuli vastaan youtubesta). Mutta jaetaan se nyt kun on pakko. Hyi.

2 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Oi vitsi, oon nyt tänään lukenut sun koko blogin kaikki postaukset läpi :D Tosi kiva blogi sulla ! Oon ittekkin lähössä kuukauden päästä Saksaan au pairiks vuoden ajaksi ja jännittää hurjasti vaikka oonkin tosi innoissani. Harmittaa kun löysin sun blogin vasta nytten, kun oisin voinut muutamat kysymykset heittää sinne kysymyspostaukseen. Kiva kumminkin että kerrot sun elämästä siellä !

Pinja kirjoitti...

Kiitos kivasta palautteesta! Jos haluut, niin voit vieläkin laitella kysymyksiä, oon saanut muiltakin lisää kyssäreitä, niin kerään kuitenkin vielä ainakin yhden vastauspostauksen. Ja saa muutenkin kysellä, voin vastailla ihan täällä kommenteissakin :) Mutta onnea tosi paljon aupaireiluun, hyvin se menee ja se tulee todennäkösesti olemaan yks elämäs parhaista vuosista :)