sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Come morning light

Hyvää pääsiäistä! Toivottavasti ootte kaikki syöneet tosi paljon pääsiäismunia :) Mä oon syöny täällä vaan yhen pääsiäismunan ja se oli ihan sika ällö (sen sisällä oli sokerimassasta tehdyt valkuainen ja keltuainen, jotka näytti niin oksettavilta etten voinu syödä sitä loppuun) enkä aio kokeilla englantilaisia suklaamunia toiste. Eipä täällä muutenkaan sitä suklaata oikeen osata tehdä...

Tän viikonlopun oon hengaillut epäsosiaalisesti itsekseni. Sekä perjantain että lauantain vietin Westfieldsissä, Euroopan suurimmassa ostoskeskuksessa. Näyttää Itäkeskus vähän pieneltä siihen verrattuna, mutta ei se nyt mikään häikäisevän ihmeellinen paikka ollut. Sieltä kuitenkin löytyy saman katon alta kaikki mahdolliset liikeet Pradasta ja Mulberrysta New Lookiin ja Topshoppiin. Eli oiva kohde sadepäivänä. Perjantaina kävin siellä myös yhdessä ravintolassa (jonka nimeä en muista) syömässä ihanaa aamiaista, berry bowlia, jossa oli siis erilaisia marjoja, kreikkalaista jugurttia ja hunajaa, ja verigreippimehua. Olipas muuten virkistävää kerrankin saada greippimehua, johon ei oltu lisätty kiloa sokeria!Perjantaina ostoskoriin tarttui lähinnä kaikki Hunger Games -kirjat. Ne oli Foylesissa kolme kahden hinnalla ja kun niitä nyt on hypetetty niin paljon, niin päätin antaa periksi ja lukea minäkin ne. Ja voin sanoa, että enpä muista koska oisin viimeksi koukuttunut yhtä paljon! Ekasta kirjasta on nyt reilu kaksi kolmasosaa luettu, enkä meinannut millään maltaa laskea sitä käsistäni siksi aikaa, että pääsin kirjoittamaan tätä. Eli suosittelen :) Eilen ostelin sitten vähän vaatteitakin taas vaihteeksi ja kävin myös Lushissa ostamassa kylpyvaahtoja. Meillä on siis täällä kylpyamme, enkä oo koko tän reilu kolmen kuukauden aikana testannut sitä ollenkaan. Asiahan pitää siis pikimmiten korjata! Noita Lushin tuotteita vaan saa pakkailla aika tiiviisti, ne kun tuoksuvat tosi voimakkaalle, kuten kaikki jotka joskus ovat liikkeessä käyneet (löytyy myös Helsingistä) tietävät.

Nyt taidan kuitenkin palata Katnissin ja Peetan pariin, viettäkäähän te rentouttava loppu pääsiäinen!

Day 26: Your fears

Fear numero uno on ehdottomasti HÄMÄHÄKIT!!! Siis hyi, ei voi muuta sanoa. Oon oikeasti kerran alkanut hyperventiloimaan, kun meidän lattialla oli eräs oikein ällöttävä yksilö. Just tällä viikolla jouduin tappamaan yhden, mutta se oli onneksi sellanen kukkakärpäsen kokoinen, eli pärjäsin sille ihan hyvin.

1 kommentti:

Ruthie kirjoitti...

Heippa!!! Nyt mä sain sen blogin tehtyä! Liitin sut "luettaviin blogeihin", en tiiä näkyykö se sulla, niin se thehousewifeinpearls.blogspot.com on sitten minä. Go check it out? :) Se ei ole kyllä ulkoisesti vielä valmis, haluun jonkun kivan kuvan siihen otsikon viereen vielä... Mutta kirjotan jo! Jee! :)
T: Ruut.
P.s. Spiders - they are the worst...