maanantai 27. helmikuuta 2012

Let me grab your soul away

Lontoossa on maailman parhaat second hand -vaattet. Oon todennut tän tässä parin viime viikon aikana. Suomessa en hirveesti tykkää ostaa vaatteita kirppareilta, koska ne tuntuu... no, kirppusilta. Täällä oon kuitenkin tosi paljon charity shoppeja, joissa myydään käytettyjä vaatteita ja niistä saadut rahat menee hyväntekeväisyyteen. Ja mitä tavaraa siellä myydäänkään! Tässä on pari löytöäni meidän lähimmästä liikkeestä täällä Claphamissa:
Tää on siis ihanan pehemeä 100% cashmerea oleva baby pinkki twinsetti.
Näytän siinä ihan Jackie Kennedylta.


Harmaa Reissin villajakku,
joka tota napista roikkuvaa lankaa lukuunottamatta on ihan käyttämättömän näkönen.
En oo kyllä vielä kertaakaan löytänyt tavallisilta kirppareilta Suomessa tällästä merkkitavaraa. Tuolla samassa liikkeessä oli myynnissä mm. käyttämätön mekko twenty8twelvelta hintaan 25£... Ja onneks muuten ostin ton jakun. Täällä on ollu pari viime päivää niin lämmin, et paljon paksumpaa takkia ei oo oikeen voinut käyttää.

Mutta sitten ehdottomiin lemppareihini, jotka löysin vintage-liikkeestä Camden Townista eilen: hanskat 50-luvulta!


Voi rakkautta!


Day 14: A YouTube video

Joku puhui tästä just Facebookissa. Olin jo unohtanut koko biisin mut se on soinut mulla nyt kaks tuntia putkeen. Ja se sopii yhteen noiden hanskojen kanssa, vai mitä?

Jää aika tehokkaasti soimaan päähän, vai mitä?


Ja pieni loppukevennys:

Terveisiä E:lle ja T:lle <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita! Erityisesti hanskat..! <3 *totally jealous* t: Ruut p.s. Oon suunnitellut oman kodinhoito-tms-blogin perustamista bloggeriin kunhan saan opeopintotutkielman valmiiks (jotta en käytä läppäriäni vain "vääriin tarkoituksiin".. ;), will you be my first bloggy-friend then?? :D

Pinja kirjoitti...

Of course I will!! Ihanaa, toi kodinhoitoblogi on just niin sua :)