maanantai 16. tammikuuta 2012

Heave ho, thieves and beggars, never shall we die

Lauantaina oli A:n 4-vuotis synttärit. Merirosvot on täällä nyt kova sana (poju on oikeesti maailman sulosin kun se laulaa ihan innoissaan Jake and the Neverland Piratesin tunnaria) eli juhlissa oli tietty merirosvoteema. Lapsia oli yli kymmenen ja onneksi sinne oli palkattu sellanen entertainer, eli mä sain keskittyä kuvaamiseen ja vanhemmat muiden vanhempien kanssa seurusteluun. Joka tapauksessa oltiin kaikki illalla kuin rekan alle jääneitä, mutta niin oli kyllä A:kin. Täällä näyttää olevan lastenkutsuillakin vähän eri meininki kuin Suomessa. Ensinnäkin jo kutsukortit (joita mun synttäreille ei kyllä taidettu ikinä lähettää...) oli ihan törkeen hienot. Toisekseen se, että synttäreillä ylipäänsä oli joku teema. Mä oon aina luullu, että synttäreiden teemana on synttärit, mut ei täällä. Lisäksi näillä synttäreillä vanhemmatkin oli pukeutuneet teeman mukaan. Daddy oli Captain Jack Sparrow ja mummyllakin oli tosi hienot merirosvovaatteet. Ja tietty myös se, että oli se viihdyttäjä. Voin sanoa, että se oli kyllä oikeasti hyvä keksintö, koska ainakin lapsille oli paljon leikkejä ja joku joka oikeesti jaksoi leikkiä niitä niiden kanssa, mutta en kyllä muista ainakaan ite olleeni yksilläkään synttäreillä, missä olis ollu joku palkattu esiintyjä. Tässä olis pari kuvaa juhlista:

Näin hienoja koristeita meillä oli.
 Mä sain puhallella noita palloja oikeen urakalla,
kun daddy puhalsi kahta jättikokoista palmua...Mm. tälläsiä herkkuja oli tarjolla.
Oli myös maailman hienoin merirosvolaivakakku,
 mutta siitä mulla ei nyt valitettavasti oo yhtään hyvää kuvaa.

Sunnuntaina lähinki sitten tapaamaan suomalaista M:ä shoppailun merkeissä Oxford Streetille. Oli tosi kiva päästä taas vähän ihmisten (lue: aikuisten) ilmoille. M on myös ollu au pairina täällä, mutta on nyt ihan "oikeissa" töissä, niin oli kiva päästä vaihtamaan kokemuksia, mutta puhumaan myös jostain muusta kuin tästä työstä. Tällä kertaa en ostanu muuta kuin suihkugeeliä, sienen ja body butteria, joista kahdelle ekalle oli tarvetta, ja viimestä en voinu vastustaa kun siinä oli niin hyvä alennus :)

Vähän mainosta The Body Shopille, saiskos tästä hyvästä jotain ilmaisnäytteitä??


Tuun helmikuun alussa käymään Suomessa viikonlopun verran yhden ystävän häissä, eli lähiaikoina on tiedossa täydellisen mekon metsästystä. Siinä vois olla värejä ja pitsiä ja paljetteja ja tylliä ja kellohelma ja... Who says less is more?!


Day 3: A hobby of yours

Mun harrastus numero yksi on aina ollut ja tulee aina olemaan musiikki. Oon oikeesti kärsiny, kun en viimesen kolmen viikon aikana oo päässy soittamaan pianoa enkä kitaraa ja meinasin eilen pyörtyä, kun tajusin etten oo ees laulanu yhtään. Tää on johtanu siihen, että oon aiheuttanu ihmetystä ohikulkijoissa laulamalla ääneti, mutta näyttävästi elehtien, MP3-soittimeni tahtiin (voin sanoa, että lenkkeily on aika haastavaa, kun samalla pitää toteuttaa Britney Spearsin muuveja) ja oon varma, että on vaan ajan kysymys, koska alan laulaa ääneen keskellä ruuhkabussia. Tänään meen kokeilemaan paikallista Glee Clubia, jos siitä ois yhtään apua vieroitusoireisiin. Pysykää kanavalla, niin saatte ehkä kuulla lisää tästä aiheesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heiii on ihana lukea sun blogia ja kuulla millasta siellä on! Ja mun häätkin pääsi blogiin, on niin kiva kun pääset! Toivottavasti löytyy kiva mekko, I sure have one ;) Nähdään! -R

Pinja kirjoitti...

Moiii! Tottakai häät pääsi blogiin ja varmaan pääsee vielä uudestaankin jos sopii :) Huomenna meen ettimään mekkoa mutta totta, ei oo sun mekon voittanutta. Eikä tietenkään pidäkään olla, sillä se on sun prinsessapäivä!