keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Two roads diverged in a wood and I - I took the one less traveled by

Voisin nyt kertoa hieman taustoja tälle Lontooseen lähdölle. Mullahan on jo pidemmän aikaa ollut haaveena seurata äitini jalanjälkiä ja lähteä au pairiksi, joko Jenkkeihin tai Englantiin. Viime keväänä opinnot ja työt alkoivat kasaantua ja tuntui siltä, että nyt tai ei koskaan. Sillä mikä olisikaan parempi tapa viettää stressilomaa kuin mennä kotiorjaksi, vai mitä? Aloin sitten miettiä näiden kahden maan välillä, tilasin Cultural Caren ja EurAuPairin esitteitä ja menin jopa autokouluun (vain todetakseni etten todellakaan ole mikään maanteiden kuningatar), koska USA:an on käytännössä mahdotonta päästä auppariksi, jos ei oo ajokorttia.

Tässä pari kuukautta sitten päätin ihan kokeeksi laittaa profiilin Au Pair World -nettisivustolle, jossa au pairit ja perheet voivat etsiä toisiaan. Profiilin luominen on tuolla ilmaista, joten ajattelin, ettei siinä ainakaan menetä mitään ja näkee vähän millaisia perheitä on aupparia vailla. En tosiaankaan odottanut, että asiat lähtis etenemään kovin nopeesti, mutta kuinka ollakaan, parin viikon päästä profiilin luomisesta olin jo saanut perheen Lontoosta! Kerron perheestä lisää myohemmin, mutta heillä on vain yksi lapsi ja asuvat suht lähellä keskustaa. En miettinyt kovin pitkään, kun ilmeni, että pääsisin heille, eli tässä sitä nyt ollaan, kuukauden päästä Lontoossa! Jenkit saavat siis odottaa - ainakin toistaiseksi :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Pinja! Olipa hauska yllätys löytää sun blogi! Mihin päin Lontoota olet menossa? Itse olen muuttamassa 3.12 myös Lontooseen auppariksi ja täytyy kyllä myöntää, että mua jännittää aivan törkeästi.. Voisin vaikka jättää mailini tähän jos vaikka haluaisit jutella ja kenties treffata paikan päällä? ; anniliini@wippies.com

Ja ainiin, olen myös 21-vee ja tulen asumaan Balhamissa, SW-suunnalla!

t:anni

Pinja kirjoitti...

Hei ihanaa, mun eka kommentti! :) Ois kyllä tosi kivaa nähä Lontoossa, laitan sulle mailia!